Cauta in 21.308 retete
In vasul de framantare se adauga untura, apoi se adauga borsul incalzit, drojdia, sarea, coaja de lamaie si faina cat cuprinde sa iasa un aluat asemanator celui de cozonac ca si consistenta. Eu las cam jumatate de ora la crescut. Apoi intind foaia, tai in triunghiuri, pun umplutura si rulez. Se pune tava la cuptorul preincalzit, depinde de fiecare aragaz cat lasi, eu de exemplu, las circa 20-25 minute. Se pudreaza calde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 20-30 de minute. Preparare aluat: Peste faina din castronul mare ... , mirodeniile, zaharul vanilat, se inchina aluatul si se framanta, usor pentru ... uleiul, putin cate putin si untura. Se continua framantatul pana cand aluatul de cozonac se dezlipeste de ... tot aerul din aluat. Astfel cozonacul va iesi fraged si pufos. Cand veti vedea ca aluatul face ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... descriu o reteta din batrani a prepararii aluatului in foi . O metoda foarte usoara ... la cuptor. Acest aluat se poate prepara cu untura de porc ... mai tarziu. ?????? ?????? ?????????????? ????? ?? ?????????? ,????? ???????? ? ??????? ?????? , ??????? ?????????? ??? ????????? ??????? ( ???????). ??????? ?? ????? ????? ????? ?????? ?? ????????? ??? ?????? ? ???????. ??? ????? ????? ??????????? ? ?????? ?????? ????? , ? ????? ?...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
... -i mare...." Asadar ingrediente : 250 gr untura 250 gr smantana 1 ou 1 plic ... cuptorul. Intr-un bol amestecati untura, smantana, sarea, oul, drojdia si ... cred) pana ce obtineti un aluat elastic, dar ferm si nelipicios ... in fasiute, bucatele dreptunghiulare. Intindeti aluatul pe planseta de lucru infainata ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
1kg faina 1 lingurita sare 100 g untura. 500 ml lapte 2 cuburi de ... am pus faina, sarea si untura. Am pornit masina pe programul ... s-au amestecat putin faina cu untura, am turnat laptele cu drojdia ... cu furculita. Dupa ce s-a framantat aluatul l-am rasturnat intr-u lighenus uns cu ulei. Am lasat aluatul al crescut o ora si jumatate, apoi ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Cornuletele fragede cu gem sunt genul de reteta de care ti ... sus). Secretul acestor cornulete este aluatul. Ruda a aluaturilor frantuzesti cu unt ... aluatul si formand golurile de aer care vor da consistenta frageda. Vezi aici si reteta de Cornulete cu vanilie. Reteta: Cornulete fragede cu gem sau nuca Ingrediente ... zahar pudra vanilat Preparare: Amestecati untura cu galbenusurile,...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... Framantam intre palme faina cu untura rece (se poate inlocui cu ... putin posibil, vom obtine un aluat moale, care nu lipeste. Se ... ce va sta la rece aluatul se va mai intarii. Asadar lasam aluatul o ora la frigider apoi il impartim in doua, o parte ... in tava, cealalta parte o vom folosi la grilaj. Aluatul este foarte fraged si se poate rupe la intins, nu e nici ... folosit 8...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... de38/28cm 600g faina 200g untura (unt) 100g zahar 4 galbenusuri 3 linguri ... vas se pune faina si untura, se freaca bine intre palme ... ingredientelor ( bicarbonatul se stinge cu putin otet). Se framanta un aluat fraged ce se imparte in doua foi. Prima foaie se intinde ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... lapte 25 gr drojdie 2 linguri untura 250 gr jumari 1 ou 1 lingurita ... care am dizolvat drojdia, sarea si untura. Framantam pana obtinem un aluat. Lasam la ... 30 minute. Intindem o foaie de aluat. Deasupra intindem pasta de jumari. in strat subtire. Impaturim aluatul astfel incat jumarile sa ramana in ... frigider aproximativ 30 minute. scoatem aluatul de la frigider si intindem...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... acasa" ne-au adus Fursecuri fragede cu arahide si visine Cristina ... " ne-au adus Cornulete cu untura si Mini choux cu crema ... . Preincalziti cuptorul la 180?C. Varsati aluatul intr-o tava tapetata cu hartie ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... , apa, ouale. Apoi se adauga untura topita cu sarea, zaharul si coaja de lamâie. Aluatul se framânta bine si ... ora. Dupa aceea se scoate aluatul si se fac bilute mici ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Varianta I : minunate, fragede, se topesc in gura doar ca aluatul se lucreaza cam greu, se rupe 200 gr untura ... , ciocolata pentru umplutura Se framanta untura cu apa, coaja de citrice ... blatul de lucru si impartim aluatul in doua. Intindem o foaie subtire ... 2-3 cm. Repetam procedura pana terminam aluatul. Se pun cornuletele intr-o tava ... a avea mai multa umplutura decat...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com