Cauta in 21.294 retete
... (cat e nevoie pentru a forma un aluat care sa nu se prinda ... continuati sa framantati pana cand aluatul este moale si elastic (10 ... caldut 15-30 min. Impartiti aluatul in mingiute pe care le ...
Reţetă de pe seys-kitchen.blogspot.com
... drumului dintre o lipie si o turta, pita greceasca are aura sacra a alimentelor ... treptat. Framantati pana obtineti un aluat relativ moale dar care se desprinde de pe degete. Lasati aluatul la dospit timp de 2 ore. Scoateti aluatul din vasul de dospire si impartiti-l in 8 bucati egale ... rata. Intindeti bine bucatile de aluat cu o vergea/merdenea pentru a obtine ... . Lasati sa dospeasca bucatile...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ingredientele pentru coca, odata ce aluatul si-a dublat marimea se imparte ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Painea, aluatul primordial, se simplifica pana la elementele sale de baza ... lemn pudrat cu faina. Framantati aluatul in continuare cam 10 minute ... devine pufoasa si elastica. Lasati aluatul 2-3 ore la dospit, acoperit cu ... bucati egale. Formati sfere de aluat de forma si marimea unor ... de puterea cuptorului si de aluat (cat este de gros si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... macinat pentru servire: 2 lipii grecesti (pita) 1 ceapa mare 2 rosii cartofi prajiti ... si tzatziki , cu bucati de pita unse cu unt si rumenite ... , si bucati de lamaie. [note] Pita este lipia greceasca  mai groasa ... din bucatariile levantine  facuta din aluat de paine, copt subtire la ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , vom folosi la framantat painica, aluat de pizza, clatite ... orice! Asa ... capacul sau si am lasat aluatul la temperatura camerei timp de ... ... daca va e foame, luati fara pita! ? A doua zi, minunatia era asaaa ... tapetat cu faina La caldura, aluatul continua sa faca bule ... Am ... ajutorul unei raclete am desprins aluatul de pe bol L-am rasturnat ... ascuns practic toata partea umeda a...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... ce si cum. Ingrediente pentru PITA: - 1 pachet de drojdie - 1/2 cana de ... -15 minute, pana cand obtinem un aluat elastic. Facem o bila din ... ulei de masline, rasucim bine aluatul astfel incat toata bila sa ... ulei. Acoperim vasul si lasam aluatul sa creasca intr-un loc ... a dospit, facem un baston din aluat, pe care il taiem in ... faina! Din fiecare bucatica de aluat, facem o...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... principala caracteristica este foaia de aluat, inlocuita aici de lavas (lipie armeneasca), pita greceasca sau lipie libaneza. Ea ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro