Cauta in 124.375 retete
... cel putin jumatate de ora. Aluatul cu galbenusuri se intinde intr ... lipi foaia de masa. Aluatul cu osanza se imparte in trei parti, iar una dintre treimi ... de sus peste. Se infoliaza aluatul si se da la figider ... ora. Dupa trecerea acestui timp, aluatul se intinde din nou intr ... 1/2 cm grosime si se unge cu o a doua treime din aluatul cu osanza. deasemenea...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... intr-un castron incapator.Peste osanza se pun 400 g faina si ... faina si sa obtinem un aluat elastic.La sfarsit se adauga ... 3 bucati. Se ia o bucata de aluat si se intinde. Se unge cu 1 bucata mica de osanza si se impacheteaza ca in ... si cu celelalte 2 bucati de aluat si cu cele 2 bucati mici de osanza.Procedeul se repeta de inca ... am impachetat fiecare bucata de...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Iti trebuie: 250 g osanza 600 g faina 100 g zahar 2 oua 1 cub de ... pentru ornat. Pregatesti asa: Freci osanza cu o lingura curata de lemn ... volumul si apoi o amesteci cu osanza frecata pe care o pui putin ... si restul fainii si framanti aluatul pana ce-ti iese o coca ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... Preparare: Untura cu care ungem aluatul : 240 gr faina 600 gr ... cu care se va unge aluatul de mai sus din 1/2 ora ... 1/2 ora. Dupa fiecare ungere lasam aluatul sa stea la rece. Se ... sa impaturim in acelasi sens aluatul. Inainte de coacere la ultima intindere aluatul il intind de grosimea degetului mic,nu mai subtire ... creasca , sa se deschida. Restul aluatului taiat il vom...
Reţetă de pe www.gospodine.net
Pentru aluat iti trebuie: 500 g faina 1 ou 1 lingurita sare 200 g osanza data prin masina de tocat ... 2 oua 1 ou pentru uns. Pentru aluat iti trebuie: Dizolvi drojdia in ... cu toate ingredientele. Framanti bine aluatul si-l dai la frigider pentru ... si ouale batute. Iei apoi aluatul de la frigider, il imparti ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... bine impreuna pana se omogenizeaza aluatul si se lasa la rece ... ungem aluatul : 240 gr faina 600 gr haj macinat (osanza) Preparare: Untura cu care ungem aluatul : 240 gr faina 600 gr ... 1/2 ora. Dupa fiecare ungere lasam aluatul sa stea la rece. Se ... sa impaturim in acelasi sens aluatul. Inainte de coacere la ultima ... creasca , sa se deschida. Restul...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... ). Se framanta pana iese un aluat care nu se mai lipeste ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... faina si se framanta un aluat,va fi f fraged.Se pune ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se formeaza biscuiti prin masina de tocat la care am atasat forma de biscuiti spritati. Lungimea biscuitilor va fi de 10 cm. Se unge o tava cu unt. Se asaza biscuiti in tava, se dau la cuptor la foc potrivit. (In loc de sifon se pot face cu lapte si 2 oua). - O cana sifon (cana mare de lapte), o cana cu zahar, 1 pachet margarina (sau osanza cruda data prin masina de tocat), o lingurita cu amoniac stins cu suc de lamaie, zahar vanilat, faina cat cuprinde pentru un...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
Mod de preparare reteta Osanza se tine o jumatate de ora in ... faina ramasa se pregateste un aluat (foitaj), se rotunjeste si se ... subtire si se unge cu osanza. Se ruleaza, se intinde dreptunghiular si se impatureste ca aluatul de foitaj cu unt. Se ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Ingrediente: 1 kg aripioare de pui, 500 gr castraveti murati, o ceapa, 3 linguri de bulion, 1 legatura marar,1 foaie dafin, sare, piper Preparare Pentru inceput se taie rondele castravetii murati si se lasa in apa rece la desarat. Se curata ceapa si se caleste in putin ulei si apa. Se adauga aripioarele spalate peste ceapa si se lasa ~ 15 minute sa se rumeneasca un pic, intorcandu-se pe ambele parti. Se adauga castravetii murati, bulionul si foaia de dafin. Se da in cateva clocote si se...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com
Ingrediente: 800 g osanza, 1/2 kg marmelada, 2 kg faina, 2 oua, 40 g zahar vanilat ... . Se framanta totul foarte bine. Osanza se da prin masina de ... se imparte in 4 parti egale. Aluatul se intinde pe o planseta, peste care se intinde o parte din osanza. Dupa care se impacheteaza cam ... ori, adica pana se termina osanza. Se intinde foaia de 1/2 cm ... ! PS: Incercati sa nu lasati aluatul...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com
... de lucru si de impaturirea aluatului. doar ca de data aceasta am facut un aluat dospit, cu drojdie Spre deosebire de Haios ... in gura la reteta asta aluatul este pufos si moale, placintele au crescut mai mult. 500g osanza ( unturita de porc) 250g faina ... 1 galbenus de ou 2 linguri lapte Osanza se curata de pielite, se ... bine si se framanta un aluat moale ce nu lipeste. La ... ....
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... incepem prin a amesteca untura din osanza cu faina si de a o impartii ... -un castron toate ingredientele pentru aluat -adaugam faina cat sa iasa ... potrivit -intindem aluatul pe masa de lucru in foaie subtire ,ungem ... cu una dintre bucatile de aluat din untura pregatit mai inainte -impaturim aluatul dupa modelul de aici: http://www.bucataras.ro/retete ... de inca doua ori. -dam...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... bine impreuna pana se omogenizeaza aluatul si se lasa la rece ... ungem aluatul : 240 gr faina 600 gr haj macinat (osanza) Preparare: Untura cu care ungem aluatul : 240 gr faina 600 gr ... 1/2 ora. Dupa fiecare ungere lasam aluatul sa stea la rece. Se ... sa impaturim in acelasi sens aluatul. Inainte de coacere la ultima ... acestei prajituri . Secretele Prajiturii cu...
Reţetă de pe www.bucatareselevesele.ro
... minerala. Trebuie sa rezulte un aluat destul de ferm. Osânza ... am vrut sa zic. Asezam aluatul cu partea pliata in jos ... zi. Trebuie precizat ca e un aluat foarte greu de intins, deoarece ... . Se pot observa straturile de aluat si de untura,asta inseamna ... focul. Din cealalta parte de aluat am facut cornete si haiose ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Pentru inceput facem un aluat destul de elastic din ingrendientele scrise ... , esenta de rom si faina. Aluatul il impartim in mai multe ... incat sa ramana capetele de aluat libere si adaugam branza si acoperim capetele de aluat peste branza. Se unge cu ou si ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Osanza se da prin masina de tocat si se amesteca cu ... deoparte si ne apucam de aluat, restul de faina se amesteca ... , pe rand. Se framanta un aluat elastic. Pana aici ,,no problem,, apoi incepe asteptatul :))), aluatul obtinut se intinde cu sucitorul de cca ... , apoi se intinde o biluta de osanza cu faina, pe toata suprafata ... se unge cu o biluta de osanz , se impacheteaza tot...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Ingrediente: 200 g unt (osanza sau untura), 200 g zahar, 3 oua, 3 linguri lapte ... mari si de consistenta smantanii. Aluatul obtinut se pune in folie ...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com
Se amesteca ingredientele si se face un aluat care se lasa la dospit 35-40 minute, dupa care intr-un vas separat se pregateste umplutura.Dupa ce a crescut aluatul,se intinde o foaie pe masa de lucru,asezam umplutura si rulam.Taiem ruloul cam la fiecare 5 cm.Ungem tava cu ulei,o tapetam cu faina si asezam pateurile pe care le ungem cu ou.Dam la cuptorul preincalzit. Se servesc calde sau reci ca aperitiv sau ca mic dejun.
Reţetă de pe www.bucataras.ro