Cauta in 142.253 retete
... , mierea pura, naturala, colectata de albine din nectarul florilor, a fost primul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... jumatate facut, adauga mierea de albine, o cana cu vin, cimbru, foi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente Blat: 4 oua, 40 g miere, 1 virf bicarbonat si faina cit cuprinde Crema: 250 g unt, 250 g zahar, 500 ml lapte, 3 linguri faina, coaja si zeama de la o lamiie mare Mod de preparare Blatul: Se amesteca toate ingredientele pina se obtine un aluat potrivit de moale din care se fac 4 foi care se coc pe fundul cratitei. Crema: se desface untul cu lingura. Separat se amesteca faina cu putin lapte. Se pune la foc si se continua adaugarea laptelui, amestecind continuu pana se obtine o pasta...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Mod de preparare reteta 1. Ouale se amesteca cu grasimea, bicarbonat de sodiu, miere, lapte si zahar si se fierb pe aburi. Se adauga faina si se framanta pe planseta. 2. Aluatul se imparte in 4 parti, se lasa sa stea 1/2 ora si se coc pe fundul tavii unse 4 foi subtiri, aurii. Se prepara crema din lapte si gris: se fierbe grisul in lapte, iar cand se raceste se amesteca cu zahar vanilat si cu untul frecat cu zahar. 3. Prima foaie se unge cu jumatate din crema, se pune a doua foaie care se...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... ml, maioneza 3 linguri, miere de albine 2 lingurite, marar verde o legatura, vin ... cu vin si miere de albine. Se mai lasa sa fiarba ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... ghimbir ras 1 lingura miere de albine sare Mod de preparare reteta ... . Separat, se amesteca mierea de albine cu ghimbirul ras, sare, dupa ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... smantana zahar sau miere de albine sare Mod de preparare reteta ... de zahar sau miere de albine, dupa care se toarna peste ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
5 kg. gogosari, 1 l otet, 3 l apa, 1/2 kg. zahar, 1/2 kg. miere de albine, 4 1/2 linguri Mod de preparare: Otetul, apa, zaharul, sarea, mierea si condimentele se pun la fiert pana amesetcul clocoteste. Se spala gogosarii, se taie in patru, se curata de seminte foarte bine si se asaza in borcan. Printre gogosari se pun rondele de hrean. Compozitia care s-a fiert se toarna peste gogosari cind este calduta. Se capseaza borcanele foarte bine.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si o lingurita cu miere de albine. Intinde aceasta compozitie pe o felie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... zahar. Poti pune miere de albine in loc de zahar. 4. Dupa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Adaugam ulei, apoi miere de albine si miez de nuca. Turnam ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... mici gogoloaie ce vor fi albinutele.Topim la bain Marie 2 tablete ... o usita in fata jos.Asezam albinutele in jurul stupului, fixand aripioare ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... de ananas proaspat miere de albine fistic sirop de caise/piersici ... Ananas prajit cu miere de albine si inghetata 1 Prajim feliile de ... farfurie, stropim cu miere de albine, apoi punem inghetata, fisticul si ...
Reţetă de pe www.ghid-culinar.ro
... untul moale si mierea de albine . Amestecul se pune cateva minute ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... aromat. Amestecati bine . Mierea de albina , in prealabil topiti-o si amestecati ... spuma ( de la mierea de albina fearta)la suprafata borcanului, inlaturati ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se face un aluat foarte moale,un pic mai tare ca de clatite si se lasa 10 minute la crescut,apoi se pune ulei intr-un ceaun sa se incinga bine,cand uleiul este incins punem o manusa de ceolofan pe o mana si luam cu mana aluat si il strangem in mana sa iasa deasupra ,ce iese deasupra luam cu o lingura care este mereu imnuiata in apa si ii dam drumul in ulei incins,asa gogoselele vor iesi cu forma frumoasa,pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . unt (nesarat), 2 linguri miere de albine (incalzita), 2 A? linguri lapte, 1 lingurita bicarbonat ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... 3 oua intregi 3 linguri miere de albine 1 praf zahar vanilat 1 varf de ... preparare Biscuiti cu miere de albine 1 Cantitatile de mai sus se ...
Reţetă de pe www.ghid-culinar.ro
... il ungem cu miere de albine si presuram miez de nuca ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro