Cauta in 141.609 retete
Se prepara blatul : se bat albusurile spuma tare cu zaharul. Galbenusurile se freaca cu uleiul, apoi se adauga apa. Se amesteca cele doua compozitii, apoi se adauga faina, cacaoa si praful de copt. Se omogenizeaza bine si se toarna in tava 25/35 cm unsa cu unt si tapetata cu faina. Se coace cam 30 de minute la foc potrivit. Pentru siguranta se face testul scobitorii. Se da la racit. Crema : se mixeaza untul sau margarina la temperatura camerei cu zaharul pudra, apoi se adauga cacaoa si...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se incinge cuptorul si se tapeteaza forma de tort cu ulei si faina. Albusurile se bat spuma cu zaharul, galbenusurile se freaca bine cu uleiul. Peste albusuri se adauga apa, apoi galbenusurile. Faina se amesteca cu cacao si se pune in ploaie, putin cate putin, peste compozitia de albusuri, amestecand cu o lingura, de jos in sus. Se toarna compozitia in forma de tort si se coace la foc mic pana trece "testul scobitorii". Se lasa putin la racit, apoi se scoate blatul din forma si se raceste ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se face un blat din ingredientele pentru blat Se prepara siropul :se pun toate ingredientele la foc si dupa ce dau un clocot se lasa la racit Crema: 200 ml frisca impreuna cu ciocolata se pun la foc si amestecam pana ce ciocolata se dizolva.Lasam la racit. Se bate 200 ml frisca batz ,se bate bine si crema de ciocolata si apoi se amesteca si se omogenizeaza. Asamblarea: se taie blatul in doua. se insiropeaza o parte se adauga crema se adauga celalalta parte de blat se insiropeaza si se da la...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
blat: 10 oua, 300 g faina, 200 g zahar, 30 ml ulei, 50 ml apa, 20 ml, zahar ars, o lingurita pudra de migdale, Mod de preparare: Blatul:se separa ouale. albusurile se bat spuma cu zaharul. galbenusurile se amesteca cu ulei si apa, la care se adauga zaharul ars(nici cald, nici rece). se toarna totul peste albusul batut, apoi se pune faina in ploaie si se amesteca pana totul se omogenizeaza. se pune intr-o tava, in cuptor la temperatura medie. usa cuptorului nu trebuie deschisa 15-20 de minute....
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Prajitura Amandina Ingrediente blat: 10 oua, 300 g faina, 200 g zahar, 30 ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Blat cu zahar ars: 7 oua, 190 gr. zahar, 300 gr. faina, 1-2 praf de copt Mod de preparare: Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile cu zaharul pana se dizolva zaharul dupa care se adauga galbenusurile si faina. Se toarna compozitia in forma si se coace timp de 35 min. la 175 grade. Blatul se lasa sa se raceasca dupa care se taie 3 foi de marimi egale. Fiecare foaie se stropeste cu siropul preparat. Se unge prima foaie cu crema, se pune cea de-a doua foaie deasupra, se unge...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Amandina De Cofetarie Ingrediente Blat cu zahar ars : 7 oua, 190 gr ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... si gratin : Up to date, Amandine, Anoe. Din cand in cand ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... -fructe.html http://kitchenettearomas.blogspot.com/2010/02/amandine-supercalifragilistice.html
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... .blogspot.com/2010/04/tort-amandina.html http://adriana-lucia-dragosteainbucate ... -sanatos.blogspot.com/2010/04/amandine.html http://miculinbucatarie.blogspot.com ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Pregatim un blat inalt de amandina din: 9 oua 500 gr. de ...
Reţetă de pe www.petitchef.ro
Pregatim blatul: Se incinge cuptorul. Separam ouale si galbenusurile le frecam cu ulei pana devin ca o maioneza subtire. Albusurile le mixam pana devin tari si apoi adaugam zaharul, apa, galbenusurile si amestecam cu o spatula, de sus in jos. Adaugam faina cernuta, amestecata cu praful de copt si cacaoa.Turnam compozitia intr-o tava inalta si tapetata bine. Dam la cuptor cel putin 30 min si facem testul scobitoarea. Pregatim siropul caramelizat Se pune zaharul la topit impreuna cu 2 linguri...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... incepe cu pregatirea blatului penbtru amandine. Se bat albusurile spuma, se ...
Reţetă de pe www.culinar.ro
... Cand te hataresti sa faci amandine mai intai te apuci de ...
Reţetă de pe www.culinar.ro
... eu una din retetel e de amandine (multumesc Felis ). Am gresit putin ... de inalte...dar am facut amandine...si au fost de vis ... ...si se doarme linistit...visand amandine (cazul meu :P). Glazura se face ... pastrata se fac deasupra fiecarei amandine, niste moturi sau in cazul ... . Asa ca...indiferent de aspect..amandinele mele au fost ultra-mega ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... precum si a cumnatei mele. Tortul Amandina mi s-a parut cel mai potrivit ... de mine la prepararea prajiturii Amandina si crema de unt, aceasta ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
Tortul amandina este delicios. Acest tort este alegerea perfecta pentru ocazii ... isi dubleaza volumul. Asamblarea tortului amandina: Blatul se insiropeaza si se ...
Reţetă de pe www.culinar.ro
... il decupam in blaturi de amandina mai mici, cu o forma rotunda ... se face doar in momentul in care amandinele sunt pregatite. Asamblare amandine: Din crema ganache pastram putina pentru a face trandafirii de ciocolata ...
Reţetă de pe www.culinar.ro
... consistenta medie. Se glazureaza suprafata amandinelor lasand sa picure si pe ...
Reţetă de pe www.culinar.ro
Amandine cu frisca este o prajitura delicioasa. Pentru aceasta reteta de prajitura ...
Reţetă de pe www.culinar.ro